Skocz do zawartości

Baleron79

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Sosnowiec

Osiągnięcia Baleron79

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dzieki za odzew.Czyli teoretycznie najwazniejsze jest trzymac sie ilosci soli na kg miesa,ilosc wody ma mniejsze znaczenie,ale wtedy trzeba skrócic czas peklowania?
  2. Witam.Jak w temacie,czy peklujac 10 dni wystarczy zmierzyc stezenie soli w zalewie,czyli w/g tabeli 10-11% i wtedy nie trzeba zwracac uwagi na wage miesa i ilosć wody,np;na 10 kilo miesa zamiast dac 4litry wody mozna wtedy dac mniej wody ale o stezeniu 10-11%.Prosze o wyrozumialosc:)
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.