Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Peklowanie
Podpięty
Peklowanie na sucho w woreczkach_badania naukoweNapisany przez ZLeP, 15 lis 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Peklowanie - pytania!!Napisany przez 68romano, 09 gru 2015 ![]() |
|
![]()
|
|
Podpięty
Peklowanie sposobem SzczepanaNapisany przez SZCZEPAN, 14 wrz 2008 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wzór na określenie procentowej wielkości nastrzykuNapisany przez Maxell, 10 cze 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Uwaga] Dlaczego nie peklujemy na tzw. jajko? Eksperyment DziadkaNapisany przez Maxell, 02 sty 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Szybkie peklowanieNapisany przez Mirass, 16 gru 2009 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1954] Solenie i peklowanie mięsaNapisany przez Maxell, 21 sty 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Peklowanie mokre - tabelaNapisany przez Siara, 01 kwi 2007 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Tabele peklowania zebrane przez Sylwka_57Napisany przez Maxell, 12 kwi 2011 |
|
![]()
|
|
Peklowanie na sucho w woreczkach strunowych i próżniowych.Napisany przez ZLeP, 26 wrz 2017 ![]() |
|
![]()
|
|
Peklowanie drobiu (peklo)sólNapisany przez boxer1981228, 28 mar 2021 |
|
![]()
|
|
Sól peklowa - data przydatnościNapisany przez jurek1961, 04 paź 2009 |
|
![]()
|
|
Sól peklowa PrymatNapisany przez lukasF, 07 gru 2009 |
|
![]()
|
|
Jakie naczynie do peklowania?Napisany przez jack78, 28 sty 2015 |
|
![]()
|
|
Szarawy kolor i miejscami czerwone mięso - peklowanie..Napisany przez Witexdaw, 09 sty 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
Zepsułem peklowanieNapisany przez AdamKowalski, 21 gru 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Ilość zalewy peklującej a słonoś mięsa.Napisany przez boxer1981228, 16 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Przesadziłem z nastrzykiwaniemNapisany przez Mixol, 16 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Poledwiczka wieprzowa peklowanieNapisany przez Sochi, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
PeklowanieNapisany przez kicaj79, 11 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Peklowanie VacuumNapisany przez zifarek, 13 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Peklowanie mięsa mielonego na kiełbasę ?Napisany przez Mirec.fr, 11 gru 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Czy wystarczy zmierzyc solmierzem czy trzeba sie koniecznie trzymac tabelkiNapisany przez Baleron79, 19 lis 2020 |
|
![]()
|
|
Peklowanie na mokro a Temperatura. Dość chłodne pomieszczenie. Poproszę o pomoc.Napisany przez Orinex, 04 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Peklowanie - pytanieNapisany przez Kondziu019, 20 lis 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Peklowanie pomocyNapisany przez Sebol2663, 08 lip 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Nie mam peklosoliNapisany przez So_not_rad, 11 maj 2020 |
|
![]()
|
|
Maggi do peklowania.Napisany przez luny74, 21 lut 2016 |
|
![]()
|
|
Najnowsze informacje o peklowaniu w pigułceNapisany przez Maxell, 20 gru 2018 |
|
![]()
|
|
Czy solanka moze sie zepsuc?Napisany przez dziera, 22 lis 2011 |
|
![]()
|