Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Peklowanie
Podpięty
Kalkutatory peklowaniaNapisany przez Maxell, 22 mar 2023 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Peklowanie - pytania!!Napisany przez 68romano, 09 gru 2015 ![]() |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Bardzo ciekawe] Peklowanie – temat powracający jak bumerangNapisany przez Maxell, 18 sty 2023 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Azotyny w procesie peklowania mięsa - funkcje, aspekty zdrowotne, peklowanie bezazotynoweNapisany przez Maxell, 27 mar 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Zdrowotne aspekty peklowania.Napisany przez Maxell, 24 mar 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Peklowanie na sucho w woreczkach_badania naukoweNapisany przez ZLeP, 15 lis 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Produkcyjne kształtowanie barwy w przetworach mięsnych.Napisany przez Maxell, 04 lut 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Peklowanie sposobem SzczepanaNapisany przez SZCZEPAN, 14 wrz 2008 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Peklowanie mięsa, korzyści i konieczność stosowania.Napisany przez Maxell, 15 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Peklowanie mokre - tabelaNapisany przez Siara, 01 kwi 2007 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wzór na określenie procentowej wielkości nastrzykuNapisany przez Maxell, 10 cze 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Uwaga] Dlaczego nie peklujemy na tzw. jajko? Eksperyment DziadkaNapisany przez Maxell, 02 sty 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Szybkie peklowanieNapisany przez Mirass, 16 gru 2009 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1954] Solenie i peklowanie mięsaNapisany przez Maxell, 21 sty 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Tabele peklowania zebrane przez Sylwka_57Napisany przez Maxell, 12 kwi 2011 |
|
![]()
|
|
Na peryferiach peklowania "@mamuśki" - zapasy peklowniczeNapisany przez mamuśka, 18 kwi 2023 |
|
![]()
|
|
Nastrzykiwanie mięsaNapisany przez kasia.opal, 17 wrz 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
Szare oczko w szynce- zjadamy szybko czy utylizujemyNapisany przez boxer1981228, 10 kwi 2023 |
|
![]()
|
|
Peklowanie na sucho w woreczkach strunowych i próżniowych.Napisany przez ZLeP, 26 wrz 2017 ![]() |
|
![]()
|
|
Najnowsze informacje o peklowaniu w pigułceNapisany przez Maxell, 20 gru 2018 |
|
![]()
|
|
Peklowanie mięsa latemNapisany przez Michał Koperski, 04 kwi 2013 |
|
![]()
|
|
PeklowanieNapisany przez Lewin07, 15 lut 2022 ![]() |
|
![]()
|
|
Peklowanie szynki i schabu na sucho w woreczkach próżniowych.Napisany przez doriand1, 15 mar 2022 |
|
![]()
|
|
Jak zrobić samemu peklosólNapisany przez halogen, 29 wrz 2011 |
|
![]()
|
|
"Peklowanie" solą a czerwony kolor kiełbasyNapisany przez Maxell, 10 lut 2008 |
|
![]()
|
|
[Ciekawe] Peklowanie – temat powracający jak bumerangNapisany przez Maxell, 27 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Peklowanie schabu (polędwicy)Napisany przez andrzej12399, 07 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Peklowanie mięsa mielonego na kiełbasę ?Napisany przez Mirec.fr, 11 gru 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Jakie naczynie do peklowania?Napisany przez jack78, 28 sty 2015 |
|
![]()
|
|
Peklowanie mięsa - temat nastrzyku w warunkach domowychNapisany przez Emil, 07 lut 2013 |
|
![]()
|