Skocz do zawartości

Miraceti

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Mysłowice

Osiągnięcia Miraceti

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dziękuję bardzo za pomoc [Dodano: 24 gru 2021 - 07:21] U mnie to wygląda tak
  2. Witam wszystkich Dzisiaj skoro świt chciałem przystąpić do obróbki schabu po peklowaniu, wyciągając kawałki z solanki zalwazylem ze jeden z kawałków opalizujena na zielono drugi jest ok. Samo mięso jest zwarte nie śmierdzi ani nie jest maziowate, solanka czysta i klarowna skla solanki na 2,65kg mięsa 1,09l wody i 100gram soli peklowej pół lyzeczki cukru 2 ząbki czosnku parę kulek ziela pieprzu czarnego i kolendry lyzeczka tymianku. Proszę o pomoc czy mięso się zepsuło czy to normalne pierwszy raz mi się przytrafiła taka sytuacja, dziękuję za wszelką odpowiedź
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.