Skocz do zawartości

erykk375

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Warszawa

Osiągnięcia erykk375

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Inaczej. Na 2kg łopatki 1kg podgardla i to są moje proporcje mięsa [Dodano: 06 kwi 2022 - 05:17] Czyli na 1kg wkładu 2/3 to łopatka a 1/3 podgardle
  2. Witam. Mam pytanie, ponieważ nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Kiełbasa robiona z łopatki i podgardla w stosunku 2/1. Jaki jest sredni ubytek wagi po wędzeniu i parzeniu. To samo z białą kiełbasą tylko parzoną? Wiem że zależy to od wielu czynników, ale pytam o konkretną uśrednioną wartość. Proszę o pomoc
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.