Skocz do zawartości

Poison

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Gdańsk

Ostatnie wizyty

266 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Poison

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Aktualizacja KOLOR: Czarny, rozmiar XL Imię: Daniel Jednak Poison na fartuchu może razić Reszta ta sama, 1 szt. logo, napis, imię Wysyłka, przelew poszedł
  2. Dla mnie 1 szt. logo, napis, nick "DCPoison"
  3. Cześć, jestem tu nowy, dopiero drugie wędzenie za mną. Czy trzeba zasłużyć na fartuch? )) Jeśli mogę się podpiąć, to poproszę jeden bawełniany (brązowy) z logiem i Imieniem (Daniel). Mój nick nie bardzo nadaje się na fartuch kuchenny ))) Ja bym od takiego jedzenia nie próbował Rozumiem, że do Kolegi Muski adresy do wysyłki i kasa?
  4. Po prostu zjadamy taki kawałek i smakujemy Surowe, peklowane mięso jest pyszne, zdrowe i lekkostrawne. Dzięki za info. Nie wiedziałem, że można takie mięso próbować na surowo. Ale czy peklowane nie jest bardziej słone, niż wyrób gotowy (parzenie itd.) - więc powinno być trochę bardziej słone?
  5. Stopień upeklowania ok, kolor, struktura itd. Ale słoność? Co Wy to liżecie, czy co?
  6. Poison

    Przywitanie

    Cześć wszystkim! Pierwsze wędzenie już za mną. Dzięki Wam i forum. Teraz już jako "pełnoprawny" zadymiarz mogę się oficjalnie przywitać Na razie mam wędzarnię "od Kornika" z pośrednim małym paleniskiem. Ciężko utrzymać wysoką temperaturę >45, pomimo krótkiej rury. Lecę czytać forum, na pewno znajdę tam jakieś wskazówki
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.