Skocz do zawartości

radyzio

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Dzierżoniów

Osiągnięcia radyzio

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pozytywnie reagujący Unikat
  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Przyjazny Unikat

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Też tak zrobię z tym sosem i słoikiem. Akurat dziś ten dzień...
  2. Jeszcze nie mam wędzarni ale też pewnie coś zmajstruję z takiego wywaru, który powstał z parzenia
  3. Cześć, na wstępie jestem Radek i mam 32 lata. Od jakiegoś czasu przeglądam forum i w końcu nadszedł ten czas. Pierwszy post. Jak piekę boczek, żeberka, czy szynkę to robi mi się duża ilość sosu własnego. Czasem 2-3 szklanki. Razu pewnego wpadłem na pomysł, żeby z tego zrobić z tego zupę, bo szkoda, żeby takie co poszło do przysłowiowego zlewu. I zrobiłem a'la krupnik a następnie grochówkę i efekt jest petarda. PYTANIE: - Czy to jest zdrowe robienie zupy z takiej ilośc peklosoli? Z np. 2 szklanek sosu, który powstał podczas pieczenia stosuję go jako bulion pod jakąś zupę. Uzupełnienie. Stosuję 60g na 1l wody.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.