Skocz do zawartości

krzychybu

Użytkownicy
  • Postów

    30
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Barwice

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia krzychybu

Uczeń

Uczeń (3/14)

  • Przyjazny Unikat
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy post
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy tydzień za Tobą

Najnowsze odznaki

2

Reputacja

  1. Pstrąg, proszę o przepis na solankę z octem, please
  2. Od kilkunastu lat czytam artykuły na WD, ostatnio miałem przerwę i gdy ponownie odwiedziłem stronę to okazało się, że trzeba się zarejestrować i te 35 postów Na początku lat 90tych pracowałem w niemczech przy wędzeniu pstrąga ale to była przemysłówka, sama sól w solance, 2 godziny 60° i potem 90° do 100° żeby zabić bakterie Kiedy zrobiłem solankę z octem pstrąg wyszedł genialnie, oczywiście niższa temperatura bo lubi spadać
  3. Czy ktoś próbował robić solankę do pstrąga z dodatkiem octu?
  4. Sól zwykła czy peklosól, co jest lepsze?
  5. Planuje za tydzień pierwszą kiełbase
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.