Skocz do zawartości

tipen

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    GORZÓW WLKP.

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia tipen

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy post
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy tydzień za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam wszystkich forumowiczów, Zaczynam swoją przygodę z wędzeniem. Kiedyś wędziłem dużo ryb w takiej zwykłej beczce. Przyszedł czas na mięso. Nabyłem Borniaka i zrobiłem dwa wędzenia boczku. Za każdym razem nie mogłem dopiec boczku w wędzarni do temperatury 72 stopnie w środku. Za pierwszym razem zajęło to 3,5 godziny. Za drugim razem po podniesieniu temperatury do 90 stopni, po godzinie boczek miał 53 stopnie. Nie chciałem go wysuszć, wsadziłem do gara i wyszedł bardzo dobry. Ale co robię nie tak? Inni piszą, że podpiekają pół godziny. Wędziłem 6 godzin w 50 stopniach, boczek w środku miał 45 stopni. Moja wędzarnia to BBQ 150 Boczku było 8 kg. Pozdrawiam, Tomasz
  2. tipen

    Boczek wędzony

    150 BBQ Boczku było 8,5 kg. Pozdrawiam, Tomasz
  3. tipen

    Boczek wędzony

    Witam wszystkich forumowiczów, Zaczynam swoją przygodę z wędzeniem. Kiedyś wędziłem dużo ryb w takiej zwykłej beczce. Przyszedł czas na mięso. Nabyłem Borniaka i zrobiłem dwa wędzenia boczku. Za każdym razem nie mogłem dopiec boczku w wędzarni do temperatury 72 stopnie w środku. Za pierwszym razem zajęło to 3,5 godziny. Za drugim razem po podniesieniu temperatury do 90 stopni, po godzinie boczek miał 53 stopnie. Nie chciałem go wysuszć, wsadziłem do gara i wyszedł bardzo dobry. Ale co robię nie tak? Inni piszą, że podpiekają pół godziny. Wędziłem 6 godzin w 50 stopniach, boczek w środku miał 45 stopni. Pozdrawiam, Tomasz
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.