Skocz do zawartości

Podlaszuk

Użytkownicy
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Sokółka

Osiągnięcia Podlaszuk

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy post

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ja tak ostatnio wyprodukowałem galaretkę drobiową po parzeniu 15szt. Ćwiartek. Całość zredukowałem do litra dorzucając przyprawy, później dwa udka po wędzeniu bez parzenia wygotowałem w tym wywarze i była to najlepsza z galaret z jakimi miałem do czynienia. Zup raczej nie podgrzewa się do 130°C więc szkodliwość raczej mizerna, ale też chciałbym poznać zdanie osób z większą wiedzą, niż moja na ten temat.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.