Skocz do zawartości

allen29

Użytkownicy
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Lublin

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia allen29

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Upewnij się, że mięso będzie peklowało odpowiednio długo. Zazwyczaj czas peklowania wynosi od kilku dni do tygodnia, w zależności od wielkości mięsa i użytej ilości soli. Po zakończeniu peklowania osusz mięso przed wędzeniem i pozwól mu odstać, co pomoże w uzyskaniu lepszej skórki.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.