Skocz do zawartości

Hairld57

Użytkownicy
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Praha

Osiągnięcia Hairld57

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Hej, no to klasyczny problem wędzarni – utrzymanie równomiernej temperatury przy osuszaniu. Rozgrzany brykiet do grilla może być rozwiązaniem, bo pali się dłużej i daje stabilne źródło ciepła, ale pamiętaj, że nie daje aromatu drewna, więc smak wyrobów będzie inny. Może warto połączyć – trochę drewna dla aromatu i brykiet dla stabilnej temp.? Albo spróbować warstwy izolacji/podpórki w palenisku, żeby żar wolniej się wypalał.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.