Skocz do zawartości

janekns

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia janekns

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Jak do tej pory nie. A jak się to w praktyce robi?
  2. Witam, Od dłuższego czasu z korzystam z własnych wędlin. Najczęściej robimy w domu szynkę gotowaną albo tzw. polędwicę sopocką. Problem jednak w tym, że czasami wychodzi dzieło kulinarne a czasami wewnątrz czy to szynki czy to polędwicy powstaje obszar takiego siwego mięsa o bardzo mdłym, wręcz nieprzyjemnym smaku. Dodam, że zewnętrzne części są naprawdę smakowite a mięso różowe. Czy ktoś zetknął się z takim problemem? Jaka jest tego przyczyna? Co robimy źle? Bardzo proszę o pomoc Jan O
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.