Skocz do zawartości

ssylas1974

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Śrem Wlkp.
  • Zainteresowania
    kulinaria, sport

Osiągnięcia ssylas1974

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Jak w temacie. Czy koś z Koleznek albo Kolegów tam pracuje? Potrzebuję informacji n/t tej Firmy. Golina koło Jarocina www.zmb.pl Wiadomość dla Admina Nie wiem gdzie mam umieścić ten post, więc wrzucam go tu. Gdyby coś było nie tak to proszę go przenieść we właściwe miejsce
  2. ssylas1974

    Przywitanie

    Witam Ziomka To to Żabno koło Mosiny?
  3. Witam. Niedawno wróciłem z Anglii i chcę podjąć pracę w tych zakładach na wędliniarni. W związku z tym pytanko: kto zna ten zakład i ma na jego temat wyrobioną opinię? Chodzi mi o warunki pracy, atmosferę, kierownictwo(z ludzką twarzą), płace, oraz wszelkie informacje. Proszę o info na maila ssylas@interia.pl. Jeśli ktoś wybiera się za granicę do pracy, służę radą pozdrawiam
  4. Witaj Bagno! Dzięki za podpowiedź ale nie jestem w stanie powiedzieć co będzie, podejrzewam, że tylko trybowanie. Dalsza klasyfikacja nie wchodzi w rachubę. Nawet w zecie nie klasyfikowałem mięsa, tylko szynki i to sporadycznie. W każdym razie poinformuję jak mi poszło i co było, pozdrawiam!
  5. ssylas1974

    Przywitanie

    Nieomieszkam wkleić jakiegoś przepisu, niestety dysponuję tylko przepisami przemysłowymi (100kg ), trza będzie przzerobić sobie na własne potrzeby. Ważne, że zjadliwe:) ChefPaul gdzie mieszkasz, skoro piszesz, że jestesmy prawie sąsiadami? Może razem zadymiali9śmy:D pozdrawiam
  6. ssylas1974

    Przywitanie

    Witam wszystkich i niezmiernie się cieszę, że znalazłem Waszą (teraz już naszą) stronkę. Dzięki pomysłodamcy za trud włożony w tę pracę i jej treść. Co do mnie to mam naimię Szymon i mieszkam w Wilkopolsce niedaleko Poznania (Śrem). Należę do Wielkopolskiego Cechu Rzeźników i Wędliniarzy czym się bardzo szczycę. Z pewnością dołożę coś ze swojej wiedzy na temat rzeźnictwa i wyrobu wędlin. Z pewnością będę tu częstym gościem, lubię czytaać listy, więc piszcie, pozdrawiam!!!
  7. Oczywiście chodzi o rozbiór udźca.
  8. Witam wszystkich miłośników mięsnego rzemiosła. Ja wracam do zawodu po 12 latach, ech aż się łezka w oku kręci. Potrzebuję pomocy z rozbioru wołowiny. W czwartek mam egamin i nie chcę spalić. Kwestia dotyczy tego czy należy zacząć wykrawanie kości od kości biodrowej? Tak jak w szynce wieprzowej? I co dalej? Proszę o informacje, są mi bardzo potrzebne. Na maila ssylas@interia.pl Będę wdzięczny, pozdrawiam! Oczywiście służę swoją wiedzą dotyczącą zawodu.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.