Skocz do zawartości

Romax

Użytkownicy
  • Postów

    65
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O Romax

  • Urodziny 24.07.1976

Kontakt

  • strona WWW
    http://www.beckermanntravel.pl

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Ruda Śląska
  • Zainteresowania
    turystyka, samochody, wędzenie, gotowanie, majsterkowanie

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia Romax

Entuzjasta

Entuzjasta (6/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Gatita, Wszystkiego Najlepszego!
  2. kangur, EL GREGOR to prawdziwy CUDOTWÓRCA, przejrzyj wszystkie posty, a za stwierdzenie "nieźle" będziesz się wstydził :grin:
  3. Romax

    Turystyka

    Bardzo twórcza fotorelacja :clap: http://www.iv.pl/images/41424367259903948887.jpg chyba rozdarłem troszkę forum - przepraszam :grin:
  4. http://www.iv.pl/images/30155163523928505733.jpg
  5. Romax

    PanBoczek smakuje!

    powiem tak, od kiedy baczniej przyglądam się extra :clap: serialowi "PanBoczek smakuje!" - przytyłem 5 kg :mellow:
  6. Romax

    Dowcipy

    http://www.iv.pl/images/45291219763613132864.jpg
  7. piękna kiełbaska :clap: , uwielbiam dojrzewające, szczególnie hiszpańską fuet
  8. była gorąca, kosztowałem w 10 sekund po wyjęciu :grin: ale tak jak piszesz Artur, wnioski wyciągnięte i do dzieła :wink:
  9. mięsko chodzi w zasięgu ręki :wink:
  10. ładne i bardzo smakowicie wyglądające wyroby :clap: :clap: :clap:
  11. Dziś na spokojnie fotki z ostatniego etapu "białej" wykonanego w niedzielę rano. Sprawdziły się Wasze wszystkie przypuszczenia, a mianowicie: kiełbaska wyszła troszkę wiórowata, może i zbyt zwięzła, za chuda i za drobna. Tragedii nie było bo już skonsumowana, w smaku super, ale norm to się chyba do końca nie trzymała :rolleyes: Parzenie, woda 73°C, czas 25min. http://www.iv.pl/images/18798741855979545189.jpg http://www.iv.pl/images/32341877969145043382.jpg przekrój zaraz po parzeniu: http://www.iv.pl/images/78185669706114958358.jpg przekrój na zimno: http://www.iv.pl/images/70426184016413794255.jpg to co już wiem to następnym razem: mniej kl III, mielenie IIa częściowo na szarpaku, również w kl IIa dałem za mało mięsa tłustego i klasyfikacja nie do końca była ok bo w mojej IIa znalazło się trochę Ib (chude z łopatki i szynki). Jak widzicie jakiekolwiek błędy to prosiłbym o wpisy, aby kiełbaska następnym razem wyszła jeszcze lepsza :grin:. Wiadomo również że pewne sprawy to kwestia "gustu" - jedni wolą drobniejszą, drudzy grubszą, mniej tłustą lub bardziej tłustą itp. Ale to co zauważyłem w mojej białej to staram się Wam przedstawić.
  12. Romax

    Moje początki

    jest różnica :wink: :clap: muszę jeszcze Zbójaszku poczytać Twoje posty od deski do deski bo już się za nie zabieram od tygodnia albo i więcej a tu ciągle coś
  13. Romax

    Dowcipy

    http://www.iv.pl/images/03166228770266841134.jpg
  14. nie jesteś jedyny :grin: chyba jest nas więcej. Kłaniamy się nisko naszemu Pokemonowi :clap:
  15. fajne, takie uśmiechnięte :smile:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.