Skocz do zawartości

Tomasz

Użytkownicy
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia Tomasz

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Tomasz

    Ubój byczka

    Do DZIADEK: Dzięki za odpowiedź; bardzo przydała mi się ta porada. Ubój poszedł bardzo sprawnie (aż sam się dziwiłem). Jedyny błąd jaki zrobiłem to, że za nisko go podwiesiłem i potem miałem problemy z na wpół oskórowanym zwierzakiem; nie mogłem do końca zdjąć skóry; ale i temu się zaradziło; przewiesiłem go w drugim punkcie. Jak stał to wydawał się dużo krótszy :wink: Do vtec: Dzięki za pomoc w zorganizowaniu mi pomocy :wink: Do Bagno: Dzięki za gotowość. Mam jeszcze do Ciebie jedno pytanie; mianowicie jak długo mięso po uboju i rozebraniu powinno stygnąć/odparowywać do czasu trybowania i dalszej obróbki. Pozdrawiam Brać Wędzarniczą CZUJ DYM :lol:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.