Skocz do zawartości

Bart

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Kielce/Szczecin(studia)

Osiągnięcia Bart

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ja również oddałem , zaliczyłem i bardzo dziękuje wszystkim za pomoc Na dniach podeśle swój gotowy projekt. Pozdrawiam
  2. Dzięki wszystkim za pomoc, każda wskazówka się przyda :wink:
  3. Z szukajki korzystałem, jest bardzo dużo o wędzeniu, ale na temat samego oczyszczania dymu za wiele nie znalazłem. Dlatego piszę do was. Mój błąd- rzeczywiście mogłem się podpiąć pod temat koleżanek.
  4. Witam wszystkich. Jestem studentem II roku Technologii Żywności ze Szczecina i chciałem prosić o pomoc w znalezieniu materiałów na zadany temat projektu "Sposoby oczyszczania dymu wędzarniczego i obowiązujące zasady". Trochę informacji już mam. Jednak bardzo ogólnych i nie jestem w stanie znaleźć nic więcej. Widzę że koleżanki z roku również zwróciły się z podobną prośbą na ktorą uzyskały wiele ciekawych informacji :wink: Pozdrawiam Bartek
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.