Skocz do zawartości

maliwina 20

Użytkownicy
  • Postów

    6
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia maliwina 20

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ma może ktoś książkę Technologia przetwórstwa mięsnego - Adam Olszewski
  2. Ale w książkach którymi ja dysponuje nic takiego nie ma, gdzie ja to mogę znaleźć?
  3. Jezeli macie materiały na ten temat, prosze pomóżcie. Nie wiem dokładnie na czym ta metoda polega,ale prawdopodobnie pierwszy etap to piroliza.
  4. Ok.Bardzo dziękuję za pomoc jeżeli coś jeszcze znajdziesz to proszę wyślij. Musze szybko napisać prace na ten temat bo nie zaliczę przedmiotu, a najgorsze jest to że egzamin z inżynierii zdałam na 5 a bez tej pracy nie dostane wpisu , a nic nie wiem na ten temat:(
  5. Powiem szczerze ze nie wiem o co w tym temacie chodzi, bo nie mam żadnych materiałów na ten temat . Byłam w kilku zakładach i wszyscy dysponowali ogólnymi materiałami o wędzarnictwie a o mojej metodzie nic.Byłam u Profesora prosić o pomoc i podpowiedział mi ze chodzi tutaj o jakiej palenisko.
  6. Dwustopniowa metoda wytwarzania dymu wędzarniczego. Jęeli macie materiały , które mogłyby mi sie przydać proszę wysyłajcie:)
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.