Skocz do zawartości

k.wojcicki

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia k.wojcicki

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam. Czy zna ktos linki do stron na ktorych mozna zebrac informacje dotyczące ksztaltowania sie spozycia miesa w Polsce w 2007-2008r ? Pozdrawiam
  2. Bagno, w projekcie mam zamiar napisać o tym jak zapewnic jakość prod mięsnych, jakie procesy technolog, opakownaia, jak przechowywac, co wpływa na pogorszenie, itp. Dotychczas korzystam z ksiazki "towaroznawstwo zywnosci przetworzonej" jednak chcialbym zajrzec tez do innych źródeł dlatego napisalem tutaj posta z prośba o wszelkie pomocne inrofmacje ...
  3. Witam wszystkich. Piszę projekt dotyczący kształtowania jakości produktów mięsnych i poszukuję ciekawych i przydatnych informacji oraz linkow na ten temat, które pomogłyby mi w poszerzeniu wiedzy i ułatwiły napisanie tej pracy. Z góry dziękuje.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.