Skocz do zawartości

jasiek57

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    RADOM

Osiągnięcia jasiek57

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ja każde mięso przed pieczeniem obsmażam na bardzo gorącym głębokim tłuszczu aż do zrumienienia. Potem normalne pieczenie ok 1h na 1kg miesa. Można na blachę wlać trochę bulionu i w miarę upływu czasu polewać nim pieczeń.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.