Skocz do zawartości

edek444

Użytkownicy
  • Postów

    6
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Warszawa

Osiągnięcia edek444

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dziękuję Wszystkim za pomoc - pozdrowienia
  2. Maxell Jesteś niezrównany, zawsze można liczyć na Twoją cenną radę. Jestem nowicjuszem, ale obserwuję fora z Twoim udziałem od dawna – chylę czoła przed Twoją znajomością tematu - Pozdrawiam
  3. Jeszcze jedna uwaga, podobny wyrób, autorstwa DZIADKA znajduje się na naszych stronach pod nazwą SŁONINA FASZEROWANA, ale Dziadek proponuje inny farsz - równie znakomity albo i lepszy. Pozdrawiam :grin:
  4. serdeczne dzięki BAGNO za dobre chęci, ale zdjęcie nic nie może pomóc, sama technika wykonania nie jest trudna, chcę dociec do składu farszu. Sądzę, że jest on zbliżony do składu parówkowej tylko wieprzowinę II lub III klasy zastąpiono boczkiem. Pozdrawiam
  5. Anetko bardzo dziękuję za podpowiedź, ale mnie chodzi o boczek taki jak można kupić w "garmażerkach" - pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję :grin: :grin:
  6. Proszę o pomoc - jak zrobić boczek faszerowany
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.