Skocz do zawartości

Maryla

Użytkownicy
  • Postów

    9
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Elbląg

Osiągnięcia Maryla

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Przeczytałam cały wątek, ale nadal nie wiem co robić z odciekiem na etapie peklowania schabu - odlewać na bieżąco (tj. raz, dwa razy dziennie), czy tylko przewracać mięso, żeby jakaś część leżała w odcieku? Wstawiłam wczoraj i już po 2 godzinach uzbierało mi się trochę płynu, to co - wylać, czy zostawić?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.