Skocz do zawartości

Bart_wyspiarz

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    stevenage
  • Zainteresowania
    kulinarne

Osiągnięcia Bart_wyspiarz

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. kielbasa cienka wieprzowo-wolowa w kiszce naturalnej uwedzona i sparzona do temp 70 stopni, jaki roztwor solanki zalecasz? pzdr
  2. Witam! Dzis wedzilem kielbase po raz drugi i niestety okazolo sie ze popelnilem pomylke w ilosci peklosoli wcale nie ma smaku zamiast 36 dkg dalem 36 gr - wiem jestem idiota czy mozna cos zrobic mam tego 20kg ! Boje sie ze sie popsuje. pozdrawiam bart_wyspiarz
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.