http://www.grupapzm.pl/_f...2006_59_415.pdf czy to rozporzadzenie dotyczy sprzedaży bezpośredniej? czy musze spełniać wszystkie te warunki chcąć otworzyć małą masarnie która bedzie produkowała 300kg swoiskich wyrobow tygodniowo?nie wystarczy to co posiadam??:pomieszczenie wyłożone płytkami wraz z chłodnią, stuł masarski oraz podstawowy sprzęt do przetworzenia mięsa, wedzarnia itp.....
[ Dodano: Pon Lis 30, 2009 23:01 ]
A i jeszcze jedno pytanko: czy musze w weterynari przedstawić taki projekt technologiczny?? nie moge przerobić istniejącego już budynku? a mianowicie budynek w ktorym znajduja sie 3 pomieszczenia, garaz, piwnica, oraz własnie to pomieszcze wyłożone płytkami wraz z chłodnią... pomożcie bo przez ta biurokrację nie chciałbym żeby otwarcie takiego interesu trwało wieczność... nie da się tego prościej zrobić?