Skocz do zawartości

Quechua

Użytkownicy
  • Postów

    10
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Kontakt

  • strona WWW
    http://www.przemekbicki.pl

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Wrocław
  • Zainteresowania
    fotografia

Osiągnięcia Quechua

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Mówisz o tym dot. Wędzarni Regionalnych?
  2. To potrzebuje w takim razie, szynka jest peklowana, więc na weekend do wędzenia
  3. Hmm kusząca propozycja, właśnie czytałem temat o Wędzarniach Regionalnych Tylko jakie są zasady? Bo w tamtym temacie jest 9 stron, i jasno nic nie można wyczytać Jak z transportem?
  4. Ok, część będzie zaparzona, druga część wg. anerki Dzięki za pomoc!
  5. No, ale peklowanie do parzenia chyba takie samo jak do wędzenia?
  6. Ok, napisałem do niego, a jaka alternatywa? Jeśli nie będę wędził? To co najlepiej?
  7. Widziałem, że ktoś oferuje z Wrocławia wędzarnie na forum, ale głupio chyba tak, bo nowy jestem Do tego nie mam materiału do palenia, a z tego co wiem, najlepiej mieć wiśniowe drzewo, chyba że to już nieaktualne Co do peklowania na mokro - na ile dni zostawić najlepiej? I jak później sparzyć?
  8. Witam, wszedłem w posiadanie 3,5 kg szynki wieprzowej w jednym kawałku. Dzisiaj chcę ją zapeklować, ale co dalej? Chciałbym, żeby w efekcie końcowym była to szynka o krwistym kolorze, no chyba, że macie coś innego do polecenia, co z nią zrobić? Czekam na propozycje. Dodam, że jestem z Wrocławia, nie mam jednak dostępu do wędzarni. pozdrawiam!
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.