Skocz do zawartości

jager25

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Poland

Osiągnięcia jager25

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. jager25

    Bla, bla, bla

    i piekne Panie :smile: prosze mi wybaczyć jestem tu nowy :smile:
  2. to jaki kapitał powinienem posiadać Twoim zdaniem? tak jak pisałem posiadam tylko budynek z mozliwoscia rozbudowy. I proszę nie patrz na temat okiem konkurencji bo to całkiem inna cześć Polski :wink: Pozdrawiam
  3. Na pewno... :grin: Kolego Maxell chodziło mi o 100-150tys PLN :wink:
  4. jager25

    ZAPACH MIĘSA Z DZIKA

    Dużo też zalezy kiedy pozyskamy takiego odyńca, jeżeli bedzie to w czasie huczki tj listopad mieso najpawdopodobniej nie bedzie sie nadawało, chociaż niektóre odyńce mają zdolnosć zapładniania prawie cały rok. Jednym ze sposobów unikniecia przykrego zapachuj jest przetrzymanie tuszy w chłodni ok 14dni. Musze wam powiedziec że goszcząc ostatnio na polowaniu u kolegów W jednym z Świetokrzyskich Kół miałem okazje spróbowac kiełbasy własnie z takiego 100-tu kilowego odyńca i musze przyznać ze była bardzo dobra. Dlatego Panie i Panowie najlepsze są lochy, warchlaki i przelatki. Pozdrawiam
  5. Witam Szanownych Zadymiaczy! Od kilku lat wyrabiam wędliny na potrzeby własne oraz znajomych, dlatego coraz częściej myślę o otworzeniu małej masarni. Czy ktoś z forumowiczów posiada taką działalność? Może ktoś się orientuje jakie wymogi trzeba spełniać odnośnie Inspekcji Weterynaryjnej czy Sanepidu? Pod tę działalność chciałbym zagospodarować garaż o pow 80m2 oraz taki sam plac przeznaczony pod ewentualną rozbudowę. Jak myślicie czy kwota rzędu 100.00-150.00 wystarczy na start? Pozdrawiam
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.