Skocz do zawartości

pit72

Użytkownicy
  • Postów

    9
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    wawa

Osiągnięcia pit72

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. pit72

    Kiszka w słoiku

    Czyli że...."nie bądz pan rura i nie pękaj pan " ? Ok, bardzo dziękuję ! Najwyżej jutro żona przyjdzie Was odwiedzić :lol:
  2. pit72

    Kiszka w słoiku

    Dziękuję Wam za pomoc, ale przepraszam za swoją upierdliwość. Robię to pierwszy raz i nie chcę walnąć babola na samym końcu, czyli: mam gotować, czy parzyć ? Czytając Was wiem, że jesteście wielkimi detalistami, skrupulantami oraz zwracacie uwagę na słownictwo W jeden wersji mam gotować : a wcześniej dostałem troszkę inną odpowiedz: bez podania temperatur. Czy możemy to wszystko doprecyzować ? Raz jeszcze przepraszam za zamieszanie :!:
  3. pit72

    Kiszka w słoiku

    Dziękuję za informację. Rozumiem że temperatura parzenia to ok. 70 – 90 stopni C tak jak podano w tej definicji : http://wedlinydomowe.pl/articles.php?id=196
  4. pit72

    Kiszka w słoiku

    Witam, dokładnie ten przepis z tego linka chciałbym wykonać, ale w lekko zmodyfikowanej wersji. Mianowicie wsad chciałbym umieścić nie w słojach, a w osłonie barierowej. I tutaj mam do Was pytanie : ile czasu wg. Was powinienem takie batony gotować, w jakiej temperaturze. Długość batona około 20cm, osłonka grubości fi 70. Dziękuję za wszelkie sugestie.
  5. Cwanie, dziękuję.
  6. Witam, jakiej wielkości są sitka do tego rodzaju maszynki elektrycznej? 22,10,8,5 ?? Proszę o podpowiedz. Chciałbym sobie zakupić komplet w sieci, a nie chcę kupić za dużych lub za małych. Pozdrawiam.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.