Skocz do zawartości

romuss111

Użytkownicy
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    lubin

Osiągnięcia romuss111

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Peklowanie powinno odbywać się w temp otoczenia od 8 c do 12 c . Jeżeli na sucho to 2 dni w soli na sucho , i zalać wodą na 5 dni ok. na 1 kilogram mięsa i litr wody . :rolleyes: Po zalaniu mieszać masować misień 4 razy dziennie ręką :blush: Można też ponakówać
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.