Skocz do zawartości

jarop

Użytkownicy
  • Postów

    11
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Zamość

Osiągnięcia jarop

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. jarop

    Grzybobranie

    Witam Mam pytanie: W lewym górnym rogu jaki to jest borowik? Pozdrawiam
  2. jarop

    Mięso Mangalicy

    No nie :grin: a tu cena prosiąt gdyby ktoś się nie orientował http://eagra.com.pl/farm-2281-prosieta-rasy-Mangalica «Otóz spróbuj kupić taką mangalicę dziś za 200 złotych heheh podałeś cenę sprzed półtora roku i...nie zabłysnąłeś. Znam tą Panią i jeśli nie zapiszesz się pół roku wstecz na prosiaka to nie ma szans na zakup...i to w takiej cenie na dzień dzisiejszy...ostatnie mioty dokładnie 21 sztuk kupiła na pniu jedna osoba, która wie co to za świnki (tak samo z reszta jak ostatnio u mnie). nie wierzysz zadzwoń i zapytaj hehe...ja sam czekam na jedną rudą loszkę z tej hodowli i czekam już długo. Za miesieczną świnkę ssącą, jeśli ktoś chce to nawet niech życzy sobie 200 złotych...nie realna cena na dzień dzisiejszy. A tuczona domowym sposobem w pełni ekologicznie do 100 kilo...jak to będzie miało miejsce u mnie jest bezcenne moim zdaniem. Jeśli znajdziesz mi prosieta mangalicy po 200 złotych to biorę ile będzie :DDDDDD » Nie uwierzyłem i zadzwoniłem: :grin: - cena 300 zł za prosiaka, - lista jest, - jak ktoś bardzo się uprze za miesiąc może być szczęśliwym posiadaczem w/w.
  3. jarop

    Co macie dziś na obiad?

    Można zapodać ziółka- melisa, mięta itd. [ Dodano: Pon 28 Maj, 2012 18:46 ] Do końca maja można bez obaw. :thumbsup: Trzeba się spieszyć. :lol:
  4. jarop

    drewno

    Czyś trzeba ogrzać dom :blush:
  5. jarop

    drewno

    Witam Mam do odstąpienia drewno: wiśni w dużej ilości, śliwy, grusz, jabłoni. Wykarczowałem sad 30 -letni /nigdy nie był traktowany środkami chemicznymi/. Żal mi palić takimi okazami w kominku. :sad: Oddam na zasadach barteru / buk, dąb, grab/. Pozdrawiam
  6. Witam. Jeśli ktoś z szanownego grona kursantów jest z lubelskiego i nie jest zmotoryzowany to chętnie za biorę jako pasażera. Pozdrawiam.
  7. http://outlet.vivamix.pl/brands/48 Podobno jedne z lepszych. Pozdrawiam
  8. Przelew wyszedł. Do zobaczenia na szkoleniu. Pozdrawiam.
  9. Czy można uwzględnić moje propozycje do zrobienia na kursie? To jest: 1. parówki, 2. krakowska i szynkowa, 3. głogowska i jałowcowa. Dodatkowo lub w zastępstwie jakiegoś wyrobu podrobowego. Poza tym mam propozycję dla uczestników kursu. Może na stracie zdecydujemy się na zakup dodatkowo większej ilość mięska co by można było słuszne ilości zaprezentować na świątecznym stole. Myślę, że zrobione pod nadzorem naszych mistrzów przetrzymają dzielnie okres zamrażalnikowy i nic nie stracą na swojej znakomitości. Pozdrawiam
  10. Pogoda sprzyja może by wyjść na przeciwko " parówkożercom" + zwolennikom kiełbasy wiejskiej.
  11. Witam. Będę jechał z Zamościa ( woj. lubelskie) i zabranie chętn-ego/ną nie stanowi problemu. Pozdrawiam
  12. jarop

    Przywitanie

    Padwa Północy pozdrawia Brać Wędzarniczą. Wielki Szacun dla pomysłodawców, administratorów, moderatorów, aktywnych forumowiczów tej strony i wszystkich kogo pomiąłem. :clap: Jesteście wielcy. Ja na razie jestem na etapie asystowania żonie przy pasztetach i słoikach z mielonką. :lol: Trzymajcie się ciepło.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.