Skocz do zawartości

netbot

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Jelenia Góra

Osiągnięcia netbot

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dziękuję za informację czyli podsumowując - Ogonówka - Łopatka bez kości - schab - karkówka na baleron - boczek - szynka to z wieprzowiny a z wołowiny - udziec - polędwica Czy dobrze rozumuję ?
  2. Witam serdecznie jestem osobą początkującą i proszę o wyrozumiałość, czytam z zaciekawieniem wszystkie opisy wędzenia i obróbki mięsa ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji wytłumaczonej na chłopski rozum Jakie rodzaje mięsa nadają się najbardziej na szynkę, Nie jestem na tyle doświadczonym masażem aby na początku samemu obrabiać tuszę więc moja prośba do doświadczonych osób. Idę do hurtowni mięsa i co mam kupić aby zrobić szynkę polędwicę, kiełbasę itp. Chciałbym wyrabiać wyroby z wieprzowiny oraz wołowiny Jeszcze mam prośbę do osób z okolic Jeleniej Góry z zapytaniem gdzie kupują dobre i tanie mięso może polecą jakąś ubojnie mój e-mail wysockip@g.pl Dziekuję i pozdrawiam
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.