Skocz do zawartości

jaskolamz

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Ostróda

Osiągnięcia jaskolamz

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Wygląd jadalny, ale pieczone chyba bez termometru :question: :smile: czyli na temperaturę w środku mięsa.Zgadza sie bez termometru w środku, czekam na dostawę tego urządzenia
  2. Jakoś się udało, ciemniejsza karkówka pieczona peklowana na sucho (składnik taka moja wariacja), ta obok peklowana na mokro według przepisu http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1677 (wyszła ok - nie tylko moje zdanie) http://img685.imageshack.us/img685/6843/hj020002.jpg
  3. Witam. Jak czasowo wygląda pieczenie w tych fazach /viewtopic.php?p=117407#117407. Pierwszy czas jest - 15 minut, a dwa pozostałe?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.