Skocz do zawartości

MAXQ2

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Gdańsk

Osiągnięcia MAXQ2

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. MAXQ2

    Kumpiak

    hehehe
  2. MAXQ2

    Kumpiak

    super gratki ostatno można kupić w sklepie kumpiak i kindziuk :grin: krojony i paczkowany napewno nie to samo co udało się wyprodukować w domowym zaciszu przepis ??? czy powinien siedzieć w soli czy w solance ??? czy w morskiej czy naszej krajowej kamiennej czy dodawać czosnek - napewno konserwuje i działa na bakterie czy powinna dostawać maijarz - napewno to fajnie wygląda poza tym chyba lodówka jest nie najlepszym miejscem na jego przechowywanie takie hiszpańskie jamony wiszą w 40 stopniach i nic im sie nie dzieje co do surowca to wydaje mi się że teraz świnki są za hude niż były kiedyś i surowiec powinien być jak najgorszy czyli jak najwięcej tłuszczu i jeszcze jedno moja ciotka robiła coś podobnego pochodziła z kresów ale podczas wojny była w niemczech jej siostry nie znały jak to się robi szynka była solona i suszona w kominie -więc wędzona a latem dochodziła w spiżarni pozdrawiam jak się chłodniej zrobi to poeksperymentuje troche ciekawe co wyjdzie hehehe :smile: oczywiście podziele się z efektami
  3. MAXQ2

    Przywitanie

    Witam wszystkich Was serdecznie Udało mi się wreście zalogować na forum :smile: Pozdrawiam Maciej
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.