Skocz do zawartości

tekra73

Użytkownicy
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    francia

Osiągnięcia tekra73

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam wszystkich . Wiec niebede owjial w bawelne.mieszkam we franci i pragnal bym robic polskie wyroby (PS zrobilem biala kielbase jest super) dzieki wam i waszymi poradami.Ale jak poszsedlem do zeznika tutaj kupic peklosul to sie rozesmjal mowiac mi ze tego juz sie nierobi ,albo mozna kupic ale bardzo ciezko , mowie sobie ok zrobie z soli i saletry ?????????? jde kupic saletre i OOOOO saletra na pozwolenie bo z tego bomby sie robi ;malo co to by mnie zamkneli . Prosze wiec o porade jak robic bez peklosoli i saletry ? Tutejsi zeznicy mowie mi ze gruba sol iodowana z morza to tak samo ; ale wole porady Polakow zanim zmarnuje 10 kg.miesa. Z uszanowaniem Mariusz PS pszepraszam za pisownie klawiatura FR
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.