Skocz do zawartości

Marciszka

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Ostrowiec Św.
  • Zainteresowania
    muzyka, plastyka, gotowanie

Osiągnięcia Marciszka

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dziękuję za odpowiedź. MIęsko rozrożę w lodówce, a pod koniec wrzucę od razu do solanki, zanim całkiem odmarznie
  2. WItam. Jestem nowa i początkująca. Mam takie pytanie.Czy do peklowania nadaje się mięso rozmrożone? Z tego co wiem rozmrożone produkty trzeba jak najszybciej spożyć, więc czy mogę tydzień czasu takie mięsko trzymać w zalewie? Mam mięsko ze swojskiego świniobicia, swieże i dobre, ale w zamrażarce! Czy jak rozmrożę mogę je peklować?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.