Skocz do zawartości

krzych600

Użytkownicy
  • Postów

    22
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O krzych600

  • Urodziny 25.10.1960

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Bad Bramstedt /DE Gdynia/PL

Osiągnięcia krzych600

Uczeń

Uczeń (3/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. czy dostane u ciebie taki regulator ? najlepiej by było gdyby był fachowo zamontowany pozdrowienia :grin:
  2. i jak wygląda sprawa z tymi płytkami ????? pozdrowienia krzysztof
  3. miałem okazje próbować , gusta są różne niektóre mi bardziej niektóre mniej podeszły , polędwica na przykład była jak na mój gust za sucha,(moim zdaniem wiórek ) czy to był efekt zamierzony ???
  4. Dziękuje za szczere chęci ale, ludzie czytajcie trochę dokładniej !!!! KURS SPECJALISTYCZNY MASARSTWO nie maselnictwo lub kurs podstawowy MASARSTWO II. pozycja nr. 5 z propozycji na ten rok !!!
  5. no to pytanie to chyba nie do kursantów (my niewinne owieczki ) Dziadek i Andrzej powinni odpowiedzieć .
  6. przepraszam ale mi chodzi o masarstwo nie maselnictwo :grin:
  7. 5. Specjalistyczny - II stopień: masarstwo - SDM Łazy i SDM Bukowina T. tym kursem byłbym bardzo zainteresowany , czy jakieś bliższe dane odnośnie terminu ?
  8. masz racje dzięki poprawiłem ale nie czepiaj się za bardzo , pisze z tablet pc (android) gdzie auto korektura i stale poprawia mi wszystko na obcy język , a do tego internet jest pod psem stale zrywa ( nie jestem jeszcze w domu) .
  9. i tu sie mylisz !!!! albo nigdy z dziadkiem nie wedziles , sadzac po zapachu to bardziej bylem uwedzony niz nasze wyroby :wink: Dodano: Nie 04 Mar, 2012 19:41 a tak poważnie to chciałbym podziękować Maxellowi za zorganizowanie wspaniałego kursu !!!! Szczególne podziękowanie dla Kolegów Dziadka i Bagno za bardzo profesjonalne a jednocześnie przystępne i przeprowadzone w milej koleżeńskiej atmosferze wykłady i pokazy praktyczne. Jak dziękować to dziekowac :wink: chciałbym tez podziękować pozostałym kursantom za mila i prawie rodzinna atmosferę !!!!! mam nadzieje ze się jeszcze spotkamy na zlotach i innych kursach . jedna uwaga krytyczna, osobiście byłbym za tym by tabliczki imienne ( zrzeszeni tez nick ) były od początku dla wszystkich obowiązkowe ( tez dla was Maxell i Podlasiak :wink: .) Z pozdrowieniami Krzych600
  10. no ma racje kolega Pis67 z tym ze to forum to nie bzdety i nie kręcili żadnych filmów, bo o TVN24 to nie ma co wspominac , przyzwyczajeni jesteśmy i cos takiego nas nie rusza :wink: Pozdrowienia od nowo uwędzonego członka bractwa wędzarskiego :thumbsup:
  11. Niby tak - ale co z kością. :wink: Grochóweczka :thumbsup: ???? no chyba ze masz pieska :lol:
  12. na pewno masz racje ... uczę się dopiero , mogę robić błędy :grin: najważniejsze to by była surowa . sparzona traci moim zdaniem na smaku ...(szkoda mięsa ).do wyrobu służy schab prawda ?
  13. @Maxell Mam pytanie z innej Beczki , na Kursie ma być obecna ekipa filmowa , sam się zapisałem na listę filmów , lecz w tym momencie ogarnęły mnie trochę egoistyczne myśli , ze kamery mikrofony reflektory mogą popsuć atmosferę kursu i przeszkadzać w szkoleniu , jadę ponad 1100 km (w jedna stronę ) i poświęcam 3 dni urlopu ciesze się na te 2 dni ( +- ) spędzone wśród bratnich dusz ( dobra atmosfera szkoleń jest przecież słynna ) . Jak to ma według ciebie wyglądać z tymi filmowcami ? Łubu dubu Łubu dubu niech nam żyje Prezes naszego klubu :lol: bo w zeszłym tygodniu nic nie napisałem !!! i o to mi chodzilo Dziekuje Prezesie :grin:
  14. 1. Misiekk85 2. myth 3. Wiesiekm 4. Piksiak 5. A-Lee 6. Romeo 7. janusz44 8. bwie 9. bogdan b 10. roberto185 11. GutiMar 12. maad 13. nemo19788 14. frapio (cały komplet płytek) 15. Jacek S. 16. kafelek 17. jojo 18. Markus 19. harap 20. slavo67 21. King2708 22. Zigo 23. Gregtom 24. vlodi 25. wiesław gil 26. Lobo 27. mobilek 28. Zico 29. JacekC 30.yogi 31. Świadziu - za rozsądne pieniądze 32. Marko 33. waldero 34. dariuszniew 35. stolarzM 36. bartnik, (w przystępnej cenie) 37. ryszpak 38. Maciej_Zaleski 39. sylwek_57 40. slawo 41. crimson 42. andrewkon 43. mario 44. polijaszczur -w dobrej cenie 45.JanuszQ 46.Małgoś 47. Papcio 48. tegwoj 49. cpn 50. Darkos 51. sd 52. robinson 53. Marek 54.Henrykos62 55.pokemon15 56.poszukiwacz1967[ cały komplet płytek dwd] 57. jagra 58. kipi 59. zbig3133 60. SADEK 61. Sok 62. lonsdalee 63. Yerba 64. Markerus 65. Agga 66. Biotit 67. bucek_______________ 68. juniors1 69. MesJah 70.szczeciniasty 71. Rolek 72.Ted50 73.Zbyszeks2555 74.JUREK46X1 75.Adam 76.robimhuk 77. Robert1k 78. Tato 79. CzeslawFabrycki 80. Alehar 81. Krzych600
  15. No racja, ale myślałem ze to już przez "profesorów" z góry ustalone , jeśli czekacie na propozycje to milo by było to napisać. Jeśli to nie za późno to przedstawiam swoich faworytów 1.Kiełbasa szynkowa wieprzowa 2. Kiełbasa cienka (głogowska, "kursowa") 3.Wędzonki ( szynka z nogą, szynka wędzona gotowana, polędwica wędzona, boczek wędzony got., baleron gotowany) 5. Kiszka kaszana krwista gryczana 6. Rolada schabowa 4. Salceson włoski pozycje 4 - do 6 są dla mnie mniej interesujące ( mimo ze BARDZO lubię kaszankę gryczana ) przedkładał bym nad to : a.Szynkę Sopocka b.Kiełbasę Krakowska lub myśliwska-myśliwki c. Dobre Parówki ( może te Dziadka ?) Ogólnie zestaw wyrobów jest ciekawy i ciesze się ze będę mógł wziąć udział . z pozdrowieniami i do Piątku Krzysztof .
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.