Skocz do zawartości

eatka78

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Chełm

Osiągnięcia eatka78

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. No to ja chyba za mało trzymam w solance :blush: od wtorku z rana zakładam a wędzenie w sobote. Te mięska cieńsze że tak powiem jak polędwica to jest ok!!!! super w smaku i kolorek w środku taki jak powinien być , ale karkóweczka to niestety tak jak pisałam , cienka strona super ale już drugi koniec z kółkiem w środku. Dzięki za porady teraz zrobię po nowemu i z nastrzykiem!!!! :grin:
  2. Nom, to muszę sobie kupić taką strzykawe! he he he !!!! :lol:
  3. Ok. poczytam. Dzięki wam i pozdrawiam!!!!! :grin:
  4. Tak mi się wydawało, ale wędziłam dopiero drugi raz faktycznie za pierwszym razem trafiło mi się mięsko cieńsze i nic takiego nie było. To ile powinno leżeć w zalewie ?
  5. Witam wszystkich i prosze o poradę. Ostatnio wedziliśmy wędlinki ( baleron ,schab) i schab wyszły ok. Baleron też nie był zły, z cieńszej strony był świetny , ale za to ze strony grubszej w środku zrobiło się takie kółko ze zmienionym kolorem. W zalewie mięso moczyło się 4 dni, dlaczego tak sie narobiło, może że mięso było za grube??? co robić zeby takiego czegos nie było??? Pozdrawiam!
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.