Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Wędzonki
Szynki, balerony, polędwice, boczki i inne pyszności...
Podpięty
Szukam przepisu - temat zbiorczy.Napisany przez Piotrekpiter2, 28 lip 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Przygotowanie mięsa przed wędzeniem – marynaty.Napisany przez Maxell, 14 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Rozdzielanie się plastra formowanych wędzonek w miejscu łączenia mięśniNapisany przez Maxell, 06 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Żelowe rozwarstwienie na przekroju wędzonekNapisany przez Maxell, 06 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Mało stabilna barwa wędzonek.Napisany przez Maxell, 09 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Nadmierny wyciek cieplny i wodnistość wędzonek parzonych.Napisany przez Maxell, 08 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Robimy szynkę z kościąNapisany przez Maxell, 26 lut 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Tabele czasów wędzenia i parzenia wędzonekNapisany przez DZIADEK, 17 maj 2012 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Jakie zioła i przyprawy do szynki karczku boczkuNapisany przez snajper_87, 18 lip 2010 |
|
![]()
|
|
![]() |
Wędzonki swojskie ze sklepuNapisany przez Budrysbigger, 17 cze 2022 |
|
![]()
|
Rolada lazdijajskaNapisany przez beiot, 13 cze 2010 |
|
![]()
|
|
Dzielenie szynki po peklowaniuNapisany przez Bomba1982, 08 kwi 2022 |
|
![]()
|
|
Wędzonki starzikaNapisany przez jumo, 28 mar 2022 |
|
![]()
|
|
Wędzonki w folii celulozowej i w siatce wędliniarskiej - pończoszeNapisany przez DZIADEK, 20 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Moje wyroby - fafonNapisany przez fafon, 13 maj 2016 |
|
![]()
|
|
Czy pakowanie próżniowe wędzonek parzonych jest możliwe?Napisany przez Adi-k, 18 mar 2021 |
|
![]()
|
|
BoczekNapisany przez Leosta, 07 sty 2015 |
|
![]()
|
|
Słonina wędzonaNapisany przez skarbek70, 17 lut 2007 |
|
![]()
|
|
Peklowanie a wędzenieNapisany przez Kotaishi, 22 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Jak zrobić z tego kawałka szynkęNapisany przez Yabuszko, 13 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Wędzenie wielokrotne!Napisany przez Jojo, 18 mar 2015 |
|
![]()
|
|
Parzenie polędwicy wp.(schabu bez kości) w woreczkach próżniowychNapisany przez MlKl, 01 kwi 2021 |
|
![]()
|
|
Niemiecki KasslerNapisany przez AleksanderWie, 04 gru 2021 |
|
![]()
|
|
SZYNKA STAROPOLSKANapisany przez SZCZEPAN, 18 lut 2021 |
|
![]()
|
|
Boczek wędzonyNapisany przez @halusia@, 31 paź 2010 |
|
![]()
|
|
Szynka bez peklosoliNapisany przez yacek13, 28 wrz 2021 |
|
![]()
|
|
Wędzenie z podpiekaniem czy parzenie?Napisany przez MarcinGsxr, 04 lut 2021 |
|
![]()
|
|
Schab karkowy- baleronNapisany przez alehar, 10 paź 2021 |
|
![]()
|
|
Ogonówka?Napisany przez wosiu, 13 gru 2007 |
|
![]()
|
|
Trzecie wędzenie i totalna porażka:Napisany przez mazurek01, 13 maj 2017 |
|
![]()
|