Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Wędzonki
Szynki, balerony, polędwice, boczki i inne pyszności...
Podpięty
Szukam przepisu - temat zbiorczy.Napisany przez Piotrekpiter2, 28 lip 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Robimy szynkę z kościąNapisany przez Maxell, 26 lut 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Tabele czasów wędzenia i parzenia wędzonekNapisany przez DZIADEK, 17 maj 2012 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Jakie zioła i przyprawy do szynki karczku boczkuNapisany przez snajper_87, 18 lip 2010 |
|
![]()
|
|
SZYNKA STAROPOLSKANapisany przez SZCZEPAN, 18 lut 2021 |
|
![]()
|
|
Boczek wędzonyNapisany przez @halusia@, 31 paź 2010 |
|
![]()
|
|
Parzenie polędwicy wp.(schabu bez kości) w woreczkach próżniowychNapisany przez MlKl, 01 kwi 2021 |
|
![]()
|
|
Wędzenie żeberekNapisany przez Papcio, 25 wrz 2006 |
|
![]()
|
|
Mokra pekla z papryczką pepperoni - dobry pomysł czy zły?Napisany przez WQjtek2, 27 mar 2021 |
|
![]()
|
|
Wędzenie w papierzeNapisany przez kubek33, 20 mar 2021 |
|
![]()
|
|
Kolor szynki "Eco "Napisany przez marpier, 24 mar 2021 |
|
![]()
|
|
Czy pakowanie próżniowe wędzonek parzonych jest możliwe?Napisany przez Adi-k, 18 mar 2021 |
|
![]()
|
|
Wędzenie z podpiekaniem czy parzenie?Napisany przez MarcinGsxr, 04 lut 2021 |
|
![]()
|
|
Nastrzyk bez peklo :(Napisany przez Tomaszgalway, 25 lut 2021 |
|
![]()
|
|
Boczki, szynki, kurczak i udka na pierwszy raz :)Napisany przez MarcinGsxr, 12 lut 2021 |
|
![]()
|
|
Słonina wędzonaNapisany przez krzymyt, 30 lis 2012 |
|
![]()
|
|
Wędzonki w folii celulozowej i w siatce wędliniarskiej - pończoszeNapisany przez DZIADEK, 20 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Polędwica w otoczce słoniny w/g JackaWNapisany przez jacekw21, 22 gru 2019 ![]() |
|
![]()
|
|
Szynka parzona inaczejNapisany przez Belizariusz, 16 sty 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
Polędwica łososiowa Ligawy- cukier?Napisany przez sawca, 24 lis 2009 |
|
![]()
|
|
Słonina wędzonaNapisany przez skarbek70, 17 lut 2007 |
|
![]()
|
|
Mierzenie temperatury wewnątrz wędzonki.Napisany przez Pools, 04 kwi 2012 |
|
![]()
|
|
Boczek wedzony parzony - Sous Vide pytanieNapisany przez KenzoHusky, 19 gru 2015 ![]() |
|
![]()
|
|
Piękna Aukcja - w krzywym zwierciadle ?Napisany przez Seed, 18 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Boczek bez przypraw :)Napisany przez Rzepich, 13 wrz 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Pierwsze w życiu wędzenie ryb na zimnoNapisany przez Robert N, 19 lut 2019 |
|
![]()
|
|
Sadza zamiast wędzeniaNapisany przez miodosytnik, 01 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Czas peklowania wołowiny na suchoNapisany przez marcel089, 11 lis 2020 |
|
![]()
|
|
Polędwica @fantomekNapisany przez fantomek, 20 wrz 2020 |
|
![]()
|
|
Pierwsze pastramiNapisany przez Emilwopr13, 27 lip 2015 ![]() |
|
![]()
|