Witam, jestem nowy na forum i chcialbym serdeczne pozdrowic wszystkich forumowiczow. W polowie maja moja zona obchodzi urodziny,mam dosc duzy ogrod przy domu i chcialbym przyjecie urodzinowe urzadzic na swiezym powietrzu (jesli oczywiscie pogoda dopisze).Wiadomo , bedzie standartowy grill,pieczenie kielbasek nad ogniskiem.Kiedys kupilem mala wedzarenke szufladowa (tak to sie chyba nazywa).Jest ona wykonana ze stali nierdzewnej,wymiary ok.50x30 cm , wys. ok.25 cm.Na dno wsypuje sie drobne trociny,na ruszt kladzie sie produkty do wedzenia , calosc stawia na elektrycznych plytkach i... tyle wyczytalem z instrukcji obslugi.Moja goraca prosba do doswiadczonych forumowiczow:chcialbym aby w trakcie urodzinowego przyjecia, w obecnosci gosci (ok.15-20 osob) uwedzic jakies rzeczy np. ryby,drob.Nie powinno to trwac za dlugo , powiedzmy kilka godzin.Bede szalenie wdzieczny za wszelkie rady,pomysly i uwagi. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam Krzysztof alias buchen