Skocz do zawartości

kgolebiowski

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Białystok

Osiągnięcia kgolebiowski

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Czy tego typu torebki z firmy PAK do PC-VK1015 można używać do przechowywania mięsa w zamrażalniku?Chodzi mi oczywiście o zachowanie folii minusowych temperaturach,czy nie łamie się.
  2. Witam. Jest to mój pierwszy post na forum ale biernym użytkownikiem jestem już od dłuższego czasu.Przymierzam się do produkcji salcesonu.Mięsko już się pekluje ale wyszło tego 6 kg z kośćmi.Po ugotowaniu myślę że wyjdzie z 4 kg gotowego produktu a to jak dla mnie za dużo.Będę robił go w plastikowej osłonce i zastanawiam się nad mrożeniem.Przeczytałem ten cały wątek i dowiedziałem się że niektórzy "kalosza" mrożą,zwłaszcza w plastiku.Zastanawiam się jednak jak zachowa się galaretka po mrożeniu.Jadłem już wyroby salcesonopodobne mrożone ale było to praktycznie samo mięso.Ja lubię gdy w salcefiksie jest galareta.Czy tę część do mrożenia zrobić praktycznie bez rosołu z gotowania?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.