Skocz do zawartości

Piotrek1976

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Kontakt

  • strona WWW
    http://ewbudlipsko.home.pl

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Lipsko

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia Piotrek1976

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Upiekłem. 3,5 h się piekło. Duże kawałki bardzo dobre, mniejsze (kilka szt) trochę się spiekły. Generalnie wyszło smaczne i wszystkim smakowało. Kasza najlepsza W ferworze walki nie zrobiłem zdjęcia po upieczeniu, więc słabo trochę..... Dziękuję raz jeszcze za pomoc z kaszą.
  2. No tak…kasza + woda. Czasem proste wnioski są tak trudne, że ciężko je wysnuć. Szukamy rozwiązań i przyczyn daleko, a są one najprostszymi z możliwych 🙂 Dziękuję za pomoc.
  3. Dzień dobry. Na Forum zarejestrowałem się w około 2010 r. i czasem sobie z przyjemnością przeglądam, ale post to mój pierwszy. I od razu z pytaniem: pekluje na sucho większą część poporcjowanego dziczka (tusza miała 30kg) i w sobotę idzie do pieca chlebowego. Pierwszy raz dzik...... Wpadłem na "genialny" pomysł, żeby może jednak zrobić go z kaszą gryczaną zamiast ziemniaków (ostatnio robiłem jagnię z ziemniakami, mięso spoko, ale ziemniaki jakieś takie wodniste się zrobiły) i mój pomysł jest taki, żeby pójść na łatwiznę i do brytfanki (na i obok mięsa) wsypać kaszę, warzywa, pokrywka i do pieca Ale gdzie nie czytam, to kasza jest gotowana wcześniej i wszystkie przepisy jakie znalazłem, dotyczą wypełnienia tuszy ugotowaną kaszą (ze smalcem, boczkiem itd) a ja mam już porcje mięsa i zastanawiam się czy mój pomysł się sprawdzi? Pomożecie? Dziękuję.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.