Skocz do zawartości

Boozy

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Ustroń

Osiągnięcia Boozy

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Przyjazny Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. W ten sposób często robi się wiejską. Pierwszy etap - podpiekanie, do pierwszego wykapania (kiedy pojawią się pierwsze krople tłuszczu), przerywamy, obniżamy temp. i przechodzimy do wędzenia właściwego. Kończysz podpiekaniem do właściwej temperatury.
  2. Cześć quadro555. Zdenaturowane białko nie jest barierą dla dymu, to nie osłonka barierowa.
  3. Tak, można taką działalność prowadzić w domu, co do tego "muszą spełniać standardy" to jest to tylko zalecenie a nie wymóg, ani sanapid ani inspekcja weterynaryjna nie mają uprawnień do kontroli prywatnych domów, gdzie produkcja żywności odbywa się tylko na podstawie zgłoszenia działalności do sanepidu.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.