Skocz do zawartości

marcinp11

Użytkownicy
  • Postów

    7
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Kontakt

  • strona WWW
    http://www.winnica-szawapier.com

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Stryszawa

Osiągnięcia marcinp11

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Tak to wyglądało Chyba będę działał taką kiełbaskę. Wędzenie po ile godzin na dzień?
  2. Kawał drogi pozatym nie ma mnie na codzień w kraju
  3. Pewnie tak tylko jak się ją robi?
  4. Jadłem kiedyś w Austrii taką właśnie suszoną jak by dojrzewającą cieńką z łani. Z tego co pamiętam to była dosyć twarda ale bardzo smaczna. Może ktoś zna przepis na taką kiełbaskę?
  5. marcinp11

    Peklowanie

    Witam dzięki za porady. Zastosuje je w praktyce Znalazłem możliwość oddania tuszy do marynowania i pieczenia. Jednak boję się właśnie o to marynowanie. To przecież chyba najważniejszy proces przygotowawczy. Dalsze podpowiedzi mile widziane Pozdrawiam
  6. marcinp11

    Peklowanie

    Witam Podepnę się pod temat peklowania z moim zapytaniem Jestem na etapie organizacji do większej imprezki (jakieś 50 osób). Mam zamiar przygotować pieczonego barana na ognisku. Znalazłem gościa, który upiecze mi baranka tak co bym mógł sobie go tylko podpiec u siebie na ogniu. Jednak zapeklować muszę go sam. Jak to najlepiej zrobić? Baran będzie miał około 25-30kg Proszę forumowiczów o porady odnośnie peklowania jak i pieczenia. Pozdrawiam Marcin
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.