Skocz do zawartości

zajcman

Użytkownicy
  • Postów

    31
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    genova

Osiągnięcia zajcman

Poszukiwacz

Poszukiwacz (4/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. A jak rozpoznac ze sloik zawiera "jad kielbasiany" ? Sa jakies domowe sposoby ??
  2. Miesko wyszlo pierwsza klasa Jak kogos interesuje to korzystalemz tego przepisu http://www.mniammniam.com/Pyszna__prosta_domowa_wedlina-13726p.html Wedlug mnie wyszlo troszeczke suche ciut ciut ale moja zona i tesciowa skiwitowaly to tak "Sam jestes suchy"
  3. Dzisiejsza pieczen http://t2.pixhost.org/thumbs/3912/13506901_2012-07-22-14-16-47.jpg http://t2.pixhost.org/thumbs/3912/13506902_2012-07-22-14-16-59.jpg http://t2.pixhost.org/thumbs/3912/13506905_2012-07-22-14-18-18.jpg http://t2.pixhost.org/thumbs/3912/13506907_2012-07-22-14-18-26.jpg http://t2.pixhost.org/thumbs/3912/13506908_2012-07-22-14-18-31.jpg
  4. Przy tym kryzysie to nic nie wiadomo trzeba sie przygotowac na ciezkie czasy
  5. Witam wszystkich Tworze ten temat z mysla o wszystkich tych ktorzy nie maja pod reka wedzani Jesli znacie przepisy na kielabsy ktore nie wymagaja wedzenia i mozna je spokojnie robic w domowych warunkach i obrabiamy je gotujac lub w piekarniku to prosil bym Was o dodawanie przepisow , linkow W imieniu wszystkich "nie-wedzarzy" Wam dziekuje Z pozdrowieiami zajcman
  6. Witam Was serdecznie je tez chcialem sie pochwalic swoimi produkcjami W glownej mierze sa to eksperymenty mieszkajac we Wloszech ma naprawde wielki problem z dostaniem niektorych produktow nawet swiniaka tutaj dziela troche inaczej no ale jak to mowi moja tesciowa "Kto nie ryzykuje w kozie nie siedzi" wiec zaczynamy : Pierwszy w moim zyciu pasztecik : http://t3.pixhost.org/thumbs/2464/13502307_2012-07-15-14-28-44.jpg Miesko w marynacie na dzisiejsza pieczen http://t3.pixhost.org/thumbs/2464/13502322_2012-07-21-15-33-40.jpg Nalewka cytrynowo-kawowa: http://t3.pixhost.org/thumbs/2464/13502334_2012-07-22-08-49-13.jpg Kapusta kiszona ( tradycyjnie gnieciona stopami ) http://t3.pixhost.org/thumbs/2464/13502328_2012-07-21-16-21-28.jpg http://t3.pixhost.org/thumbs/2464/13502330_2012-07-21-16-40-18.jpg Papryka marynowana w occcie winnym i pomidory w zalewie slonej http://t3.pixhost.org/thumbs/2464/13502332_2012-07-22-08-13-19.jpg Niestety poraz pierwszy wekowalem sloiki i jakos mi nie wyszlo z 7 zawekowaly sie tylko 3 ;( jak ktos zna dobry przepis na wekowanie to niech podesle . Bede wdzieczny
  7. zajcman

    Wyroby Rafała

    Jestem ciekaw czy kielbasa wytrzymala do konca wedzenia ?
  8. zajcman

    piter-2 moje wyroby

    Poprostu SUPER!!
  9. zajcman

    Wyroby waldero

    Gratuluje !
  10. Boze zaraz sie poplacze jakie to piekne !!!
  11. zajcman

    Wyroby Koszu

    Poprostu piekne !!! gratuluje !!
  12. Ladnie wyglada kurcze tez musze skolowac wedzarnie
  13. Super wygladaja az palce lize przed kompem
  14. Gratuluje !!! Wyglada fantastycznie !!
  15. Ja tez sprobouje zrobic te cuda
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.