Skocz do zawartości

zlote

Użytkownicy
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Warszawa

Osiągnięcia zlote

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam, to już moja druga produkcja basturmy i za około tydzień powinny się pojawić zdjęcia. Poprzednia zjadła się tak szybko że nie było tematu ale teraz robię 4 kg i w związku z tym mam pytanie, jak ją przechowywać po ukrojeniu kilku plastrów? Czy może wisieć w kuchni z odkrojonym kawałkiem czy powinna być w lodówce? Co do pękania to zdarzyło mi się to za pierwszym razem ale delikatnie i teraz już znacznie odchodziła od mięsa, uznałem że nie ma na co czekać i zerwałem wszystko nałożyłem nową cienką warstwę i włączyłem grzejniczek elektryczny w związku z chłodnym początkiem wiosny Myślę że mięso było trochę za mokre, pasta z przypraw też i pogoda zrobiła swoje, najbardziej pękało na dole tam gdzie zbierał się płyn
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.