Skocz do zawartości

mpshotter

Użytkownicy
  • Postów

    6
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Lubin

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia mpshotter

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. mpshotter

    Marmurek

    O cena przynajmniej nie wygórowana..
  2. mpshotter

    Marmurek

    Witam gdzie można kupić lub czym można zastąpić marmurek, szukałem wszędzie i nie idzie dostać tego nigdzie... czym można zastąpić ten mityczny marmurek bo z tego co widzę to jest jakiś starodawny artefakt którego nie idzie nigdzie znaleźć i nie wiadomo czym jest .. proszę o pomoc
  3. Wow koniec... Od początku, 3 dni mi zajęło przeczytanie całego wątku xD pytanie czemu andyandy się już nie wypowiada i czy zrobił ta wedzarnie wg swojego projektu. Widziałem jeszcze modyfikacje tego projektu z podwójnym / dzielony paleniskiem czy jest sens? I co mi umknęło to Andy nie odpowiedział na pytania z kad ma taką wiedzę i żeby podał źródła do swoich opracowań. Pytanie odnośnie murowania czy nad drzwiczkami stosuje sie nadproże czy jakieś pręty żeby się cegły wyżej trzymały czy jak to rozwiazujecie?
  4. mpshotter

    różowa solanka

    Ok to rekord Widzę że jest ustalony .... miałem robić kabanosy ale nie było czasu i tak miesiąc zleciał teraz pytanie czy ryzykować czy wyrzucić
  5. mpshotter

    różowa solanka

    To teraz też nie cienka sprawa : Miesiąc temu zapeklowałem na mokro ok 2 kg piersi .. z tego co pamiętam użyłem 3 l wody + peklosól + przyprawy i moje pytanie czy to jeszcze nadaje się do wędzenia ? mięso nie śmierdzi solanka słona woda mętna błędem moim był fakt iż nie mieszałem piersi .... :/ co o tym myślicie ?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.