Skocz do zawartości

lloollaa

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Warszawa

Osiągnięcia lloollaa

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Zrobiłam Krakowską hura Postaram sie wrzucić jakieś zdjęcie , może nie jest idealna ale smaczna i własnej produkcji. Dziękuję za przepis i porady
  2. Dziekuję za szybko odpowiedź . Planuję zrobić krakowską i kabanosy z Twoich przepisów, niestety z kabanosami się pośpieszyłam i zmieliłam trochę łopatki mam nadzieję, że to nie wpłynie zbyt na wyrób
  3. Halusiu , krakowska wygląda cudnie. Mam pytanko (jestem początkująca w tych wyrobach) czy 48godz. peklujemy wszystko razem przemielone z przyprawami, czy najpierw peklujemy i po 48 godz. mielimy dodajemy przyprawy i wyrabiamy ?
  4. Witam Wszystkich, Dopiero rozpoczęłam przygodę z pieczeniem chleba (póki co jest smacznie ) . Pierwszy zrobiony przeze mnie chlebek to zytni zrobiony na zakwasie . Z zaczynu odłożyłam 2 łyzki na kolejny wypiek i za bardzo nie wiem co mam zrobić z tym ciastem czy dodac mąkę i wodę tak jak przy robieniu zakwasu tylko krócej czekac (niż 5-7 dni jak przy zakwasie ) ??? Proszę o pomoc .
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.