Skocz do zawartości

wester

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Poland

Osiągnięcia wester

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Zmienilem solanke i umylem mieso. Faktycznie nie ma dramaturgii. Pojutrze wedze dam znac co wyszlo. Mieso wyglada ladnie jest rozowe i .... zobaczymy. Dziekuje za pomoc.
  2. Ok dzieki Czyjest jakis sposob zeby to jeszcze uratowac?
  3. i tajemnica wyjaśniona :grin: A czy moglbym troszke jasniej? Nie gniewaj sie ale szukam porady- nie komentarza.
  4. Solanka zagotowana i schlodzona do tmperatury pokojowej przed zalaniem, przykrywa mieso w calosci. Smak i zapch jest ok. Mieso z lodowki. Proponujecie wymienic solanke?
  5. Solanka 1 litr 100 g soli peklowej plus przyprawy mieso - 2x0.7 schabik natarty czosnkiem. Po 24 h solanka troche zmetniala a mieso stalo sie sliskie z wierzchu. Czy tak ma byc? Mieso w lodowce w zaroodpornym naczyniu.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.