Skocz do zawartości

Bobgarden

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Opole

Osiągnięcia Bobgarden

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ciekawy link do opracowania z 2010 roku na temat: "ZAWARTOŚĆ WIELOPIERŚCIENIOWYCH WĘGLOWODORÓW AROMATYCZNYCH ORAZ ICH ZALEŻNOŚCIW PRODUKTACH MIĘSNYCH WĘDZONYCH*)" http://www.ptfarm.pl/pub/File/bromatologia_2010/1_2010/br%201,2010%20s.%20093-100.pdf Pozdrawiam
  2. Witam wszystkich. Jestem nowy na tym form. Bardzo interesuje mnie temat tej dyrektywy gdyż na wiosnę chciałem otworzyć mały bar, restauracyjkę, z wędzoną rybą i zupą rybną. Informacja o tej dyrektywie podcięła mi skrzydła. Obecnie jestem bezrobotny i w ta restauracja miała być moim źródłem dochodu. Zadałem wczoraj pytanie mojemu synowi mieszkającemu w Londynie co na ten temat piszą Szkoci znani między innymi z produkcji wędzonego łososia na surowo. To pytanie zadałam mu wczoraj wieczorem i z szybkiego i bardzo pobieżnego przeglądanie internetu powiedział, że wygląda na to że przegrali i muszą zmienić swoją produkcję. Jeśli będę miał jakieś konkretne odpowiedzi, rozwiązania, na ten temat postaram się je zamieścić na forum. Jednocześni chciałbym was prosić o to samo. Dzięki kurp007 za twój link. Wiem, że tonący brzytwy itd. ale jak dla mnie to jakieś światełko w tym cholernie ciemnym tunelu. Pozdrawiam wszystkich.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.