Skocz do zawartości

maciej_86

Użytkownicy
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Łobez

Osiągnięcia maciej_86

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Znalazlem ciekawe opracowanie MLO ( http://piw-lubaczow.pl/cms/files/Info_MLO.pdf ), prawie jak swiatelko w tunelu pytanie moje bo nie moge znalesc dokladnie czy aby prowadzic tego typu dzialnosc musze byc "rolnikiem" ? W Dz. U. Nr 113, poz. 753 nie ma takiej informacji albo ja zle interpretuje ?
  2. Witam wszystkich. Od pewnego czasu szukam informacji jak rozpoczac produkcje i sprzedaz (mala ilosc do 50 kg tygodniowo) wyrobow miesnych (wedzonych) i powiem szczerze jestem zszokowany... Z tych wszystkich informacji wynika, ze moje plany zagospodarowania wolnego pomieszczenia o wielkosci 15m2 na "kuchnie" w, ktorej bede przyrzadzal produkty do wedzenia ( w wedzarni wybudowanej na dzialce) sa kompletnie nierealne ? Naprawde jedyna opcja do produkcji i sprzedazy zdrowych wyrobow to budowa kompleksu masarniczego wartego 1 mln zl? Czy to tak naprawde wyglada w naszym kraju?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.