Skocz do zawartości

pablo__88

Użytkownicy
  • Postów

    11
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Bytów

Osiągnięcia pablo__88

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Mąkę razowa 2000 zakwaszam 3 stopniowo
  2. Poniewaz kontakt z powietrzem powoduje stopniowa utrate skladnikow odzywczych.. A i taka mąka jest 100% z pelnego przemiału wiec wedlug typu to 3000 i jestem ciekaw jak zachowuje sie taka maka przy pieczeniu.. Czy ktos piekł z takiej mąki? Ja piekac razowy zakwaszam mąkę typ2000 i przy warabianiu ciasta daje 720( i troszke pszennej)
  3. Witam Czy robiliście taki chleb? Na pewno maka pod wzgledem wartosci odzywczych bedzie duzo lepsza od razowej kupionej w sklepie, ale jak pracuje zakwas na takiej mace, jak sie zakwasza ciasto? Pozdrawiam
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.