Skocz do zawartości

kukunamuniuu

Użytkownicy
  • Postów

    6
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Dax

Ostatnie wizyty

123 wyświetleń profilu

Osiągnięcia kukunamuniuu

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ok. Dzięki za pomoc.
  2. Rozumiem że zostawić w kawałkach takich jak do maszynki wrzucam?
  3. Witam. Potrzebuje szybkiej pomocy. Miałem robić w tą sobotę kiełbasę i wędliny typu krakowską szynkowa, normalnie zawsze pekluje mięso na sucho w czwartek, czyli dwa dni przed wędzeniem. Niestety okazało się że muszę wyjechać jutro i będę w piątek w nocy. Pytanie brzmi czy mogę zapeklowac mięso dziś, jeśli tak to ile dać peklosoli żeby nie była za słona, normalnie daje 18g/kg. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.
  4. Dzięki za odpowiedź. A te wymogi związane z wytwarzaniem żywności są takie same jak przy normalnej działalności? Ponieważ na początku zapewne robił bym to tak jak do tej pory czyli w domu. Dopiero gdyby zaczęło się coś rozkręcać będę myślał o adaptacji któregoś z pomieszczeń gospodarczych.
  5. Witam wszystkich. Podpinam się pod pytanie, mam taki sam problem. Bardzo proszę kogoś kto to przerabiał o pomoc lub jakąś poradę, jak rozwiązać tego typu problemy, ponieważ dla osoby która robiła to do tej pory raczej hobbystycznie, a chce spróbować zaproponować swoje produkty szerszemu gronu, zakładanie od razu działalności jest dosyć problematyczne i drogie.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.